Een groot deel van hoe we ons voelen en hoe we voor de dag komen komt van ons binnen. Als we rust hebben van binnen stralen we dat uit en dat is te zien. In dit blog geef ik je 3 tips om meer rust te krijgen en een mooie uitstraling te krijgen.

 

Tip 1: Kies een gezond voedingspatroon

Een gezond voedingspatroon is superbelangrijk bij hoe we ons voelen. Gezond eten geeft ons energie en zelfvertrouwen. Dit is dus ook duidelijk te zien van buitenaf, je straalt dit echt uit. Een goeie tip is om een voedingsapp te downloaden, ze zijn helemaal gratis en je kan via de app opgeven wat je eet. Op basis daarvan kan je zelf een gezond voedingspatroon maken. Je gaat het echt merken!

 

Tip 2: Doe meer aan lichaamsbeweging

Ook een heel groot deel bij rust hebben van binnen is lichaamsbeweging. Je kan het een beetje zien als een uitlaatklep. Alle stress van de dag kan je er even uitgooien met een rondje goed hardlopen. Mocht dat niet je ding zijn kan je ook een matje pakken en yoga doen, dit zal ook heel goed helpen. Je kunt ook sporten in de buitenlucht. Dit zal zorgen voor meer rust en dat zal je uitstralen.

 

Tip 3: Neem wat meer tijd voor jezelf

Je hoort het misschien wel vaker, maar dit is echt belangrijk. Als je een drukke baan hebt en dit voor veel stress zorgt is het goed om af en toe even je telefoon uit te zetten en een stukje te gaan lopen, zonder afleidingen. Dan kan je echt even je hoofd leeg maken en alles een plekje geven. Je zal merken dat dit voor meer rust zorgt.