Over ons

Op deze website vind je allerlei avontuurlijke reisverhalen om inspiratie op te doen voor een nieuwe reis! Daarnaast vind je hier ook allerlei tips omtrent het plannen van een reis, welke tas je makkelijk kan meenemen en waar je aan moet denken als je permanent naar het buitenland toe gaat!

Reizen is populair

Reizen is momenteel weer helemaal in onder de Nederlanders en we vertrekken in de vakantieperiodes dan ook in grote aantallen naar vakantie locaties in eigen land, Europa of zelf buiten Europa. Hieronder lees je hoe vaak en waar onze landgenoten naar toe gaan:

  • 81% van de Nederlanders is dit jaar één of zelfs meerdere keren op vakantie geweest. Vaak is dit opgesplitst in verschillende schoolvakanties. Bijvoorbeeld een wintersport in de voorjaarsvakantie en een zonvakantie in de zomervakantie.
  • 10% van alle vakanties gaan naar ons buurland: Duitsland. Gevolgd door Frankrijk (7%) en Spanje (6%). Dit zijn dan ook de meest bezochte vakantielanden door Nederlanders.
  • 49% gaat op vakantie in eigen land. Tegenover 51% dat naar het buitenland op vakantie gaat.

Wij zijn Jos en Clim

Deze website hebben wij (Jos en Clim) samen opgezet zodat we onze reisavonturen met iedereen kunnen delen. Al vanaf begin 20 reizen wij met zijn tweetjes de wereld rond. Wij vinden het erg leuk om onze reizen op te schrijven zodat we het later kunnen herbeleven. Daarnaast willen we ook andere overtuigen om te gaan reizen en tips aan ze meegeven om hun reis avontuur zo fantastisch mogelijk te maken. Aan de andere kant zijn wij ook opzoek naar inspiratie zodat we weer nieuwe reizen kunnen gaan plannen. Dus heb jij een super ervaring om te delen, een locatie ontdekt die je aan iedereen zou willen laten zien of een andere goede tip om mee te nemen tijdens een wereldreis? Neem dan nu contact op zodat wij jou verhaal op de website kunnen plaatsen!