Weekendtassen

Als je op reis gaat of een weekendje weg bent, dan is een weekendtas superhandig. Je wilt er op je best uitzien op je reisbestemming, dus daarom moeten er heel veel kleding, schoenen en make-up mee! Heb jij nog geen weekendtas waar je deze spulletjes in kwijt kunt? In dit artikel delen we een aantal tips over hoe jij je ideale weekendtas kunt vinden!

Weekendtas

Formaat weekendtas

Wil je je niet kapot sjouwen? Koop dan in ieder geval niet een te grote weekendtas. Vrouwen zijn in het algemeen wat kleiner van postuur en dit betekent dat een te grote tas soms een beetje gek kan staan. Je vraagt je dan af waar de weekendtas heengaat met de vrouw in plaats van andersom! Dames weekendtassen zijn daarom meestal een stukje kleiner dan die voor heren.

Indeling weekendtas

De meeste weekendtassen bestaan uit een groot vak waar je al je spulletjes in kunt stoppen. En wist je dat sommige weekendtassen met een speciaal vakje komen voor schoenen? Dat is erg slim, want zo hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding vies kan worden gemaakt door je schoenzolen! Sommige weekendtassen hebben aan de buitenkant ook nog extra vakjes. Deze zijn dan weer bijvoorbeeld handig voor je portemonnee of sleutels.

Mooie dames weekendtassen

Dames weekendtassen komen in veel verschillende soorten, want vrouwen vinden tassen nu eenmaal heel erg leuk! Een nylon of canvas weekendtas in een zonnig kleurtje zoals geel, oranje of turquoise is bijvoorbeeld erg leuk voor op vakantie, want door die vrolijke kleurtjes raak je al meteen in reisstemming! Wil je liever iets chiquers hebben? Dan is een leren weekendtas de elegante reispartner. Vooral bruin of zwart leer is erg klassiek en zal nooit vervelen!

Weekendtassen