toscane

Uitgestrekte wijngaarden, prachtige steden, langgerekte stranden en de glooiende groene heuvels met rijen cipressen maken Toscane een van de mooiste streken van Italië. Bovendien mag de heerlijke Toscaanse keuken niet vergeten worden, want een typische Toscaanse zomerdag wordt afgesloten met een lekker glas rode wijn, heerlijk eten en een prachtige zonsondergang. Heb jij jouw reis naar de Toscaanse zon al geboekt?

Agriturismo

Wil jij het echte Toscaanse leven ervaren? Kies dan voor een verblijf bij een van de vele agriturismo’s. Een agriturismo is een authentieke Italiaanse boerderij die gerenoveerd is tot een kleine of middelgrote agriturismo met vakantiehuizen, villa’s of appartementen.  De hoofdactiviteit van deze familiebedrijven ligt in de landbouw. Zo wordt er bijvoorbeeld wijn en/of olijfolie geproduceerd en als gast kun je vaak mee kijken, mee helpen en mee genieten van deze eigen productie.

toscaanse zon

Villa’s

Wil je even ontsnappen uit het hectische leven en helemaal tot rust komen? Of ben je om andere redenen op zoek naar een onderkomen in stijl? Kies dan voor een verblijf in een van de luxe vakantievilla’s die Toscane te bieden heeft. Met optimale privacy, een zwembad voor jezelf en een prachtig uitzicht over de panorama’s die Toscane te bieden. Bij ons geen massatoerisme, maar je eigen vrijstaande villa om te genieten van alle rust en ruimte zoals ook de inwoners van Toscane dat graag doen. Diverse aanvullende services worden aangeboden voor net dat beetje extra vakantiegevoel; kortom villa’s voor een relaxte droom vakantie!

Een van de aanbieders van vakantiehuizen in Toscane is Tritt – Case in Toscana. Al meer dan 10 jaar is deze organisatie gespecialiseerd in de verhuur van vakantiewoningen in Toscane. Naast agriturismo’s en luxe vakantievilla’s bestaat het aanbod van Tritt – Case in Toscana uit residences, appartementen en sfeervolle Bed & Breakfasts. Alle vakantiewoningen zijn zorgvuldig geselecteerd en persoonlijk bezocht. Dit zorgt voor een uniek, selectief en kwalitatief hoogwaardig aanbod. Zien we jou komende zomer in Toscane?