private-jet

Heeft u een belangrijke gelegenheid te vieren? Wilt u met iets spectaculairs uit de hoek komen? Wat dacht u van een privé jet? Vlieg met al uw vrienden en familie voor een lage prijs met een prive jet naar een feest- of vakantiebestemming. Per persoon kan dit zelfs goedkoper uitvallen dan een normaal vliegticket bij een lowcostmaatschappij. Hoe meer mensen u meeneemt aan boord van de jet, hoe lager de prijs per persoon wordt. Er zijn heel wat voordelen wanneer u een privé jet huurt. Deze sommen we graag even voor u op.

Een sneller vertrek

Als u een korte trip of een feestje heeft gepland in het buitenland, wilt u natuurlijk dat er een gemakkelijke en directe verbinding is tussen u en uw bestemming. Lukt dit echter niet, dan kunt u altijd een privé jet huren. Hiermee kunt u direct naar uw bestemming vliegen, zonder een overstap te moeten maken op een ander vliegveld. Ook hoeft u nooit meer te wachten in de lange rijen van het vliegveld, u kunt direct naar uw privé jet gaan en vertrekken. U heeft een sneller vertrek en het feest kan daarom ook sneller beginnen!

Privé jet snel vertrek

 

Dichtbij uw bestemming

Als u vliegt met een normaal vliegtuig van een vliegmaatschappij, kunt u niet altijd kiezen op welk vliegveld het vliegtuig gaan landen. Door een privé jet te huren is dit echter anders. Hiermee is het mogelijk om dichtbij uw bestemming te landen, omdat er gebruik gemaakt wordt van kleine luchthavens. Op deze manier moet u nooit langer rijden dan 20 minuten naar uw eindpunt.

Luxueus

Als u uw eigen prive jet huurt, komt hier natuurlijk ook veel luxe bij kijken. Er is een VIP-catering aan boord die u verwent met het beste eten en u krijgt uiteraard een glaasje bubbels als drankje. Ook de inkleding van de privé jet is een en al luxe. De zetels zijn comfortabel en de beenruimte is zeker genoeg om zelfs te dansen. Het feestje kan dus al beginnen op de jet! Gebruikt u de privé jet voor zakelijke doeleinden? Er is een internet- en telefoonverbinding beschikbaar zodat u rustig kunt verder werken. Voor ieder wat wils.

Bent u helemaal overtuigd van het huren van een privé jet? Er zijn verschillende maatschappijen, zoals www.firstclassaviation.nl waar u bij terecht kunt. Bekijk de beschikbaarheid, boek uw vlucht en het feest kan beginnen. U kunt dus net zo makkelijk een privé jet boeken zoals u normaal een taxi zou boeken. Ideaal toch?

luxe privé jet