Een camper is volgens velen een goedkope manier om op vakantie te gaan, maar het is veel meer dan dat alleen! Met de camper beleef je een avontuur wat je in een hotel hoogstwaarschijnlijk niet gaat beleven. Stap uit je comfortzone en kies voor avontuur. Of je nu met je partner op vakantie gaat of met het hele gezin: er zijn campers in allerlei soorten maten. Wij hebben vier redenen voor je op een rijtje gezet waarom je dit jaar met de camper op vakantie moet gaan. Na het lezen van dit artikel zul je gelijk een camper willen huren of kopen! 

Alle vrijheid

Als je met een camper op vakantie gaat heb je alle vrijheid van de wereld. Er zijn ontzettend veel campings waar je kunt overnachten. In Europa kun je op veel plekken terecht; je kunt gaan en staan waar je zelf wilt. Als je op vakantie gaat met een camper kun je van tevoren plannen waar je naartoe wilt gaan, maar je kunt natuurlijk ook op het moment zelf beslissen welke locatie jou trekt. Ga je met het gezin op vakantie en wil je van tevoren iets meer plannen? Dan kun je ver voor jouw vakantie al een 6 persoons camper huren. Als je een camper hebt gehuurd kun je direct aan de slag met het plannen van jouw droomvakantie!

Nieuwe plekken

Met een camper kom je op nieuwe plekken die je eerder nog niet ontdekt hebt. Als je met het vliegtuig op vakantie gaat ben je vaak gelimiteerd om dichtbij steden of plekken rondom dit vliegveld te blijven. Met een camper kun je in ieder geval bijna overal terecht en zul je de mooiste plekken ontdekken. In Europa zijn er veel plekken zoals parken en bossen waar je met jouw camper mag overnachten. Zonder camper zou je hier nooit zijn gekomen!

Luxe opnieuw uitgevonden

De afgelopen jaren zijn er talloze soorten campers uitgebracht. Een camper is te koop of te huur van klein tot groot. Er is vast en zeker een camper te vinden die aan jouw wensen voldoet. Een camper is luxer dan kamperen met de tent, maar geeft je de vrijheid die je in een hotel of appartement niet hebt. Ben je na een vakantie met de gehuurde camper verliefd geworden op het vrije leven? Dan kun je natuurlijk een camperbusje kopen. Dit is misschien een investering, maar je hebt er jaren plezier van!

Geen apart rijbewijs nodig

Wil je een camper kopen of huren, maar ben je bang dat je een extra rijbewijs nodig hebt? Met de meeste campers is dat niet nodig! Met rijbewijs B kun je in campers die ruimte bieden tot acht personen en niet zwaarder wegen dan 3500 kilo gewoon rijden! Op reis gaan met een camper is dus makkelijker dan het lijkt. 

 

Wij zijn overtuigd: dit jaar wordt het een vakantie met de camper. De vrijheid, de luxe en alle andere voordelen maken deze vakantie uniek. Met kinderen is een vakantie met de camper ideaal, maar ook alleen met je partner kun je met de camper op weg. 

white Maul type-C motorhome