Als je een pasgeboren baby hebt zit je helemaal op een roze wolk. Je zult helemaal gek zijn op het kindje en hem het liefst niet meer loslaten. Je wilt dan niet meer nadenken over spullen die je dan misschien nog nodig hebt. Daarom is het verstandig om voordat de baby er is de essentials alvast te halen. Welke dat precies zijn lees je hier!

Voldoende kleertjes voor de baby

Wat in eerste instantie heel belangrijk is voor een pasgeboren baby is dat die lekker warm blijft. Baby’s kunnen zelf vaak nog niet zo goed hun warmte reguleren en hier zul je dus zeker mee moeten helpen. Dit kun je doen door de juiste kleding bij ze aan te doen. Wat baby’s voornamelijk doen is slapen, zorg daarom dat de kleertjes ook lekker zitten voor ze. Het handigste is om in laagjes te werken voor een baby. Zo kun je gemakkelijk een laagje minderen als je merkt dat ze het warm hebben en een laagje toevoegen als het juist wat kouder is.

Een kinderwagen om hem of haar mee op pad te nemen

Als je baby net geboren is moet hij eerst een korte periode binnen blijven. Zodra deze periode voorbij is vinden de meeste baby’s het heerlijk om lekker op pad te gaan en te wandelen met de kinderwagen. Ze worden vaak rustig als ze in de kinderwagen liggen. Ook is het hartstikke gezond voor een baby om regelmatig buiten te komen. Dit kun je gemakkelijk doen met een van de easywalker kinderwagens.

Een complete babykamer

Ook niet te missen is een complete babykamer. Je wilt graag dat je alles bij de hand hebt als je met je baby bezig bent. Waarschijnlijk zal de baby eerst nog bij jou op de kamer slapen, maar je zal al wel verschonen op de babykamer. Het is fijn als je dan een commode hebt die alles heeft wat nodig is.