Zit jij wel eens te denken aan om te gaan reizen of een citytrip te doen, maar weet je niet zo goed waarheen of hoe je deze het beste kan invullen? Wij zetten hier voor jou de leukste opties op een rijtje!

Populaire vakantiebestemmingen in europa 

Landen zoals Frankrijk, Spanje en griekenland zijn erg populair op dit moment, maar ook landen zoals Oostenrijk, Duitsland of Turkije zijn leuke opties om heen te gaan. Het is ook zeker mogelijk om te reizen door deze landen aangezien deze landen wel groot zijn en het is natuurlijk ook leuk om zoveel mogelijk van het land te zien. Reizen in Europa is een echte aanrader! Waarom zou je naar de andere kant van de wereld vliegen terwijl Europa ook zoveel te bieden heeft! Denk dan bijvoorbeeld aan de prachtige steden zoals Pula, Praag of Parijs. Deze steden barsten van de oude bezienswaardigheden en cultuur en zijn echt bruisende steden. Het doorreizen van landen in Europa zou je kunnen doen door bijvoorbeeld met een camper of caravan te gaan reizen. Of ga gezellig met de bus in een groepsreis! 

Citytrips 

Citytrips zijn tegenwoordig ook heel populair vooral onder de jongeren. Populaire Steden voor een citytrip zijn onder andere Lissabon, Berlijn, Madrid, Praag,Barcelona, Londen, Milaan, Parijs en natuurlijk ons eigen Amsterdam! Amsterdam is een prachtige stad waar ook heel veel te doen is voor jong en oud of ga lekker uiteten in Amsterdam! Madrid, Lissabon en Barcelona zijn echte relax steden om bijvoorbeeld optimaal te genieten van het weer, te shoppen of een lekker op een terrasje te zitten. Milaan en Parijs zijn de steden van de liefde en romantiek (ideaal om met je geliefde heen te gaan). Berlijn, Londen, Praag en Amsterdam zijn echte cultuursteden waar veel oude bezienswaardigheden zijn.