Dat kans dat jij als echte Hollander één of meerdere fietsen in je schuur hebt staan, die is natuurlijk ontzettend groot. Toch komt er een moment, dat je welbekende kroegfiets vervangen moet worden voor een ‘echte’ fiets. Simpelweg om de reden dat je toe bent aan een ander, maar ook wanneer je ervoor kiest met je fiets naar het werk te gaan, zal het een stuk fijner zijn om een goede fiets te hebben. Je zult merken, dat wanneer jij wat energie en tijd in het uitzoeken van een fiets steekt, jij een pareltje weet te vinden, waar jij tot in lengte van jaren plezier van kunt hebben. Dus vraag jij je af welke fiets geschikt is voor jou, dan hebben we hier een aantal tips voor je!

Nieuwe fiets of toch een tweedehands?

Wanneer jij van plan bent een andere fiets te gaan kopen, dan kun je er uiteraard voor kiezen een nieuwe aan te schaffen. De kosten voor een nieuwe fiets, zowel normaal als elektrisch kunnen flink in de papieren lopen. Het kan dus verstandig zijn ook geen te gaan kijken naar de mogelijkheden voor een tweedehands fiets. Dit is te vergelijken met een refurbished product. Deze fietsen worden namelijk volledig van A tot Z gerenoveerd en wanneer je kiest voor een tweedehands e-bike wordt ook de accu voor je gereviseerd. Zo heb je dus het gevoel alsof je op een nieuwe fiets rijdt, alleen dan een stuk goedkoper.

Elektrisch of manueel?

Ondanks het feit dat de e-bike onverminderd populair is, zien we nog steeds dat er mensen zijn die bewust kiezen voor een normale fiets. Een goed voorbeeld hiervan is de welbekende moederfiets. Deze fietsen vind je op https://www.hetzwartefietsenplan.com/1281-moeder-laagste-prijs-garantie. De keuze voor een elektrische fiets wordt vaak gemaakt wanneer je er dagelijks bijvoorbeeld mee naar je werk of school moet fietsen. Gebruik jij je fiets enkel en alleen voor de kleine stukjes in de stad of het drop, dan kun je ook prima uit de voeten met een normale fiets.

Heren of damesmodel

Wellicht een vreemde vraag, maar toch zien we, dat steeds meer mannen kiezen voor een damesmodel of terwijl een fiets met lage instap. Dit is niet alleen een stuk makkelijker op en afstappen, maar zorgt er ook voor dat jij je fiets ook kunt laten gebruiken door je vriendin of vrouw. Zo hoef je dus niet speciaal nog een fiets aan te schaffen omdat je vriendin per se een lage instap wil. Op hetzwartefietsenplan.com vind de je mooiste fietsen tegen de scherpste prijzen. Zo kun je wellicht eens kijken naar een geschikte fiets voor jezelf, maar ook direct voor je vrouw, vriendin of kinderen. Zo ben je in ieder geval verzekerd van een goede en betaalbare fiets.