Spy camera’s zijn ontworpen om niet te kunnen zien. Hierdoor kunnen je met de camera mensen in de gaten houden. Maar hoe herken je een spy camera nou? Een spy camera kun je helaas niet herkennen. Door de kleine camera en het object eromheen, valt het niet op dat het een camera is. Hierom worden spy camera’s vaak gebruikt voor het bespioneren van mensen. Ook heb je de mogelijkheid om de spy camera in je woning te plaatsen. Zo kun je binnen een paar minuten weten of er inbrekers in je woning zijn.

Waarom een spy camera?

Als er inbrekers in de woning komen en ze zien camera’s hangen, dan zijn ze vaak binnen enkele seconden weg. Dit zorgt er ook voor dat je de inbrekers niet goed op beeld hebt kunnen brengen. Daarom zijn een spy camera’s. Doordat de spy camera’s moeilijk te herkennen zijn, vallen de camera’s niet op bij de inbrekers. Hierdoor kun je de inbrekers op beeld krijgen, waardoor je vervolgens aangifte kunt doen bij de politie. Zo voorkom je dat andere buurtbewoners ook slachtoffers worden van de inbrekers. 

Wat voor spy camera’s heb je?

Er zijn veel verschillende soorten spy camera’s die je aan kunt schaffen. Zo kun je bijvoorbeeld een wekker als spy camera gebruiken. Doordat je veel verschillende producten kunt gebruiken als spy camera, betekent dit dat je je hele woning kunt bewaken met de spy camera’s. Als je een spy camera wilt aanschaffen, is het belangrijk om via het internet te zoeken naar een spy camera. Je komt uit bij meerdere bedrijven die spy camera’s verkopen. Hou er rekening mee dat spy camera’s niet goedkoop zijn. Zo betaal je voor een spy luchtverfrisser €579,95. 

Ik voel me onveilig in mijn woning, wat moet ik doen?

Voel jij je ook wel eens onveilig in je woning en begint dit erger te worden? Dan is het belangrijk om je veiligheid op nummer 1 te zetten. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van een spy cam. Een spy cam is een handige camera die ervoor zorgt dat jij je veilig voelt. De camera is niet zichtbaar voor andere mensen. Zo weten mensen niet dat jij gebruik maakt van een camera. Doordat je een spy cam gebruikt, zullen mensen niet worden afgeschrikt door de camera. Hierdoor kun je inbrekers goed op beeld krijgen. 

Hoe kan ik de camera beelden bekijken?

Als je een spy camera of cam aankoopt, krijg je er een app bij. Deze app kun je installeren op je telefoon, waardoor je op alle locaties kunt bekijken wat er in of rondom je woning speelt. De app is beveiligd. Dit zorgt er voor dat alleen jij de mogelijkheid hebt om de camerabeelden terug te kijken. Als je de camera wilt installeren, dan is het belangrijk om de beschrijving goed door te lezen. Hier staat namelijk alles in wat jij moet weten voor het installeren van de spy camera. Heb je de camera geïnstalleerd? Zorg dan voor een ideale locatie zodat de camera niet opvalt.