Heb jij stickers nodig voor een event of een andere gelegenheid. Stickers kun je gemakkelijk online bestellen, maar veel mensen zijn hier niet van op de hoogte. Zij vergeten de manier van reclame maken door middel van stickers. Hoe je de stickers gebruikt en besteld leggen wij je hieronder uit!

Waarvoor gebruik je stickers?

Stickers kun je voor bijna elke gelegenheid die er is wel gebruiken. Je kunt ze in je kamer ophangen als decor om je kamer wat op te leuken en minder saai te maken. Leuke raamstickers voor op de ramen in je kamer of muurstickers van je favoriete dier op de muur. 

De stickers werken vooral als doel om reclame te maken. Er hangen meer stickers over de wereld dan eenieder zou denken. Het begint al bij de reclame stickers op de brievenbussen. De welbekende ‘JA-NEE’ sticker. Reclame wordt gemaakt via de stickers in de etalage. Mensen lopen hierlangs en zien dit. Ze zullen er niet voor blijven staan om te kijken, althans de meeste niet, maar ze pikken het signaal hiervan op en dit wordt onbewust verwerkt in je hersenen. Hierdoor onthoud je wat je gezien hebt en zul je er op een later moment aan denken. Dat is precies het doel van de stickers in de reclamewereld. Goedkope stickers worden vaak gekocht om te plakken in een schriftje voor de kleine kinderen. Stickers zijn overal voor en altijd goed om te gebruiken.

Hoe bestel ik de stickers online?

Het bestellen van de stickers is heel eenvoudig en zo gedaan. Ga naar de site van voordelige stickers en ga van start. Het vergt een beetje inspiratie en het is handig al een idee te hebben in je hoofd over het concept van de stickers. Wil jij reclame maken voor jouw bedrijf? Dan is het een goed idee om het logo van jouw bedrijf op de sticker te zetten. Ook een pakkende zin die mensen aantrekt zal het goed doen. Daaronder de contactpunten. 

Bepaal de afmetingen van de stickers, hoeveel je er hebben wil en welk soort sticker het wordt. Dat is de eerste stap. De tweede stap is het bepalen van de vorm van de sticker. Een vierkante sticker, een ronde sticker of toch een sticker met kartelrandjes. Het kan allemaal. Vervolgens kun je de levertijd en de opmaak bepalen. De levertijd zal 5 of 3 werkdagen duren. Hoe sneller je aangeeft, hoe meer je zult betalen hiervoor. 

Het bestellen van de stickers is eenvoudig en zo gepiept. Bedenk van tevoren welke soort sticker je nodig hebt en waarvoor je het nodig hebt. Zo zal het proces nog een stukje sneller verlopen.