Je oude telefoon verkopen en er geld mee verdienen? Dat kan. Je bent duurzaam bezig en draagt ook nog eens je steentje bij aan een beter milieu. Je oude telefoon verkopen doe je in een handomdraai, het gaat sneller dan je denkt. Je telefoon verkopen doe je via verkoopmijntelefoon.nl door je toestel te selecteren, te laten beoordelen en vervolgens geld te ontvangen. Wij vertellen je er graag meer over zodat jij lekker duurzaam bezig kan gaan en er een leuk zakcentje aan over kunt houden.

Waarom zou je je oude telefoon verkopen? 

Ontzettend veel elektronische apparaten worden wereldwijd afgedankt. Dat is natuurlijk ontzettend zonden. Als eerste is dat slecht voor het milieu, terwijl we juist zo graag het milieu de hand toe willen rijken. Daarnaast kost het ontzettend veel geld. 

Een goede oplossing hierbij is het verkopen van je oude telefoon tegen een goede en eerlijk prijs. Hiermee draag jij bij aan de vermindering van e-waste. Een win-win situatie zeggen wij. Je oude telefoon verkopen doe je dus bij verkoopmijntelefoon.nl.

Elektrische apparaten kunnen opnieuw gebruikt worden, maar dit wordt nog niet altijd gedaan doordat de consument een apparaat niet altijd inlevert. Het bespaart namelijk afval en grondstoffen die afval veroorzaken. De kans is hierdoor kleiner dat schadelijke stoffen in het milieu komen.

Hoe verkoop ik mijn telefoon?

Je telefoon verkopen doe je in stapjes die ontzettend simpel zijn. Check de website en zoek het toestel op dat jij verkopen wilt. Voer de gegevens in en stuur je toestel op ter beoordeling. Na goedkeuring krijg jij je geld binnen 24 uur op je rekening gestort.

Je bent maatschappelijk lekker bezig en houdt er ook nog een fijn zakcentje aan over zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. Hoe nieuwe het model dat je opstuurt, hoe hoger de prijs die krijgt. Natuurlijk speelt de staat van het toestel ook mee.

E-waste verminderen, maar wat is het?

Elektronisch afval noemen we ook wel E-waste. E-waste zijn verouderde apparaten met eventuele effecten. Wist je dat in Nederland gemiddeld 36 kilo aan elektronische apparaten wordt geproduceerd? Dat terwijl elektronische apparaten vaak erg goed te hergebruiken zijn.