Het plannen van een vakantie was dit jaar voor velen lastiger dan ooit tevoren. Waar kun je namelijk naartoe op vakantie en voor welke vakantiebestemmingen moet je gevaccineerd zijn? De oplossing voor anderen was simpel: een vakantie in eigen tuin is een geweldig alternatief! Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over reisdocumenten en tolwegen, het inpakken van allerlei kampeerbenodigdheden en het reserveren van een campingplek. In de tuin kan namelijk ook een nachtje een tentje opgezet worden en met de Wc-rol in je hand loop je zo naar het toilet in huis. Comfort is echter een belangrijk punt voor veel vakantiegangers, waardoor er geen gebrek mag zijn aan schaduw én een zwembad. Wie namelijk nog niet over een schaduwdoek en opblaasbare jacuzzi beschikt, moet zich hier hoognodig in gaan verdiepen.

Wat zijn de verschillen tussen opblaasbare jacuzzi’s?

Opblaasbaar jacuzzi’s worden gemaakt in vele soorten en maten, waarover je je mogelijk zal verbazen. De ene jacuzzi is namelijk zeker de andere niet, al lijken ze toch in veel opzichten op elkaar. Om die reden is het van belang te letten op een aantal punten, waaronder het formaat, het systeem waarmee de bubbels gecreëerd worden en aanvullende accessoires. 

Het formaat

De bubbelbaden van Opblaasbare Bubbelbaden variëren in grootte, te weten vier- en zespersoons baden. Verwacht je dus veel bezoek? Kies dan voor een slag groter, zodat iedereen lekker kan bubbelen in jouw tuin!

Water- of luchtstralen

De bubbels in een jacuzzi kunnen op twee manieren gecreëerd worden, namelijk door middel van luchtstralen of waterjets. De luchtstralen zijn bij de meeste mensen bekend, omdat deze de herkenbare bubbels maken. Waterjets daarentegen geven je eerder een soort massage, wat dit systeem aantrekkelijk maakt.

Extra comfort

Wil jij graag optimaal genieten van je nieuwe aankoop? Voeg dan nog een extra hoofdsteuntje of bekerhouder toe aan je winkelmandje voor een luxe jacuzzi!