Vakantie Griekenland daar droomt iedereen wel van. Een reis naar Griekenland is dan ook gauw geboekt. Maar wat zijn de mooiste eilanden van Griekenland? In dit artikel zal ik je meer vertellen over de prachtigste reis naar Griekenland die je ooit zult maken. Zeg nou zelf iedereen wil toch naar Griekenland op vakantie. Jouw vakantie naar Griekenland wordt dankzij dit artikel helemaal compleet gemaakt.

Kos

Kos is een prachtig met al die witte huisjes, uitgestrekte heuvels en graslanden. Het is er ontzettend rustig en heerlijk om daar te vertoeven. Een vriend van mij is geboren op Kon en raad dit eiland altijd aan. Als je rust zoekt zegt hij ben je hier echt aan het goede adres. Bovendien is het weer er altijd goed en kun je genieten van de Griekse keuken.

Thassos

Thassos is het noordelijkste eiland van de Egeïsche Zee, net onder Macedonië gelegen kun je op dit eiland echt genieten. Wat dit eiland zo bijzonder maakt zijn de hoge kaarsrechte pijnbomen, daar maakte men vroeger scheepsmasten van. Verder vind je op het eiland overal dennenbomen, ceders, eiken, kastanjes en platanen. Niet voor niets dat dit ook wel het ‘groene eiland’ wordt genoemd.

Limnos (Lemnos)

Limnos (Lemnos) is een prachtig oud eiland waar een vuurkrater zit door de vulkaan. Deze werd vroeger al aanbeden. Je kunt hier genieten van het landschap en jouw reis naar Griekenland wordt compleet met een bezoek aan Limnos (Lemnos).

Fourni

Fourni is een piepklein eiland waar je echt voor de rust heen moet gaan. Ikzelf vind het altijd heerlijk om daar verse vis te eten. Het is er echt genieten en zeker een aanrader.

Kreta

Kreta is een wat groter eiland maar oogverblindend mooi. De mensen zijn er vriendelijk en je kunt hier heen om te feesten en om rust te zoeken. Het is een heerlijk eiland om te vertoeven, zeker omdat er ook veel te doen is.