Tezamen met de eerste voorjaarsbloeiers die uit de grond schieten is de voorjaarsvakantie voor de regio’s midden en zuid in ons land ook van start gegaan. Het zonnetje en het echte voorjaarsweer zorgen voor lentekriebels en dat er volop buiten genoten kan worden. En waar kan dat eigenlijk beter dan in een fraaie vakantiewoning op een plek waar het hele gezin zich onmiddellijk thuis voelt en van alles te doen is? Zo zijn alle ingrediënten voor een fijne vakantie aanwezig!

Tot en met zondag 3 maart kan er ruimschoots genoten worden van de voorjaarsvakantie door het hele land. Dat vakantie vieren en leuke dingen doen hand in hand gaan en dat je daar niet ver voor hoeft te reizen, bewijzen de vakantiewoningen van Bonferia.nl wel. Als je een leuk vakantiehuisje huurt tijdens de voorjaarsvakantie kun je simpelweg alle kanten op. Je kan natuurlijk ook met je gezin een voetbalreis boeken bij VoetbalreizenXL!

Lekker weg in eigen land

Wat denk je bijvoorbeeld van een leuk chalet op de Veluwe? De mogelijkheden voor vertier zijn hier groot. Een dagje naar Apenheul, Burgers’ Zoo of Ouwehands Dierenpark, het kan allemaal. Of lekker wandelen met de hond door de schitterende natuur of een dagje met z’n allen fietsen door Nationaal Park de Hoge Veluwe. En ’s avonds weer lekker thuiskomen en je nestelen op de bank in je eigen chalet of vakantiewoning…klinkt goed toch? Lekker uitwaaien aan de kust is een andere geliefde bezigheid tijdens de voorjaarsvakantie. De provincie Zeeland is met dit mooie weer een favoriete bestemming voor velen. Plaatsen als bijvoorbeeld Goes, Burgh Haamstede, Renesse en bieden zoveel leuke uitjes.

voorjaarsvakantie

Zin om te gaan zwemmen na het zien van al dat water aan de Zeeuwse kust? Neem dan een duik in Omnium Zeeland. Dit subtropisch zwembad met stroomversnellingen en tropisch bos biedt vertier voor het hele gezin. Berkenhof Tropical Zoo in Gemeente Borsele is een andere optie voor jong en oud. De mini-jungle, de fossielenmijn, het overdekt klimparadijs voor kinderen en dierenverzorgers die er rondlopen en uitleg geven over slangen, spinnen en hagedissen, zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Kinderen kunnen hier ook zelf allerlei dieren vasthouden. Bonferia heeft een groot aanbod vakantiewoningen in Zeeland voor tijdens de voorjaarsvakantie.

Altijd handig, ook voor ná de voorjaarsvakantie: voordelig genieten van een last minute vakantiehuisje waar en wanneer jij maar wilt. Gewoon er even tussenuit en in een andere omgeving genieten van al het moois dat de streek te bieden heeft.