Je hebt net een paar dates achter de rug en het begint wat serieuzer te worden tussen jou en je nieuwe liefde. Jullie hebben de schoonouders ontmoet, verschillende vrienden leren kennen en zijn klaar om rustig een relatie op te bouwen. Onwijs leuk natuurlijk, maar dat betekent niet dat je nu achterover kunt leunen en het allemaal maar op je af laat komen.

Ook in deze fase (misschien wel júist in deze fase) is het belangrijk om indruk te maken op je nieuwe liefde. Maar hoe maak je precies indruk? Met onderstaande ideeën en tips maak je ongetwijfeld van je nieuwe liefde een blijvertje. Lees snel verder en laat je inspireren.

Actieve activiteiten

Hoe je elkaar nog beter leert kennen? Door een activiteit te gaan doen samen. Een drankje drinken of naar de film gaan is natuurlijk hartstikke leuk, maar leuker is het om samen iets te ondernemen. Kies voor een fietstocht langs leuke kleine dorpjes, volg een cursus pottenbakken of ga samen een boot huren. Door bijvoorbeeld een boot te huren in Amsterdam kun je af en toe aan de gracht een drankje drinken.

amsterdam

Eten en drinken

De liefde van de man gaat door de maag, maar ook een vrouw houdt van lekker eten en drinken. Kies bijvoorbeeld voor een wijn- of bierproeverij om een avond samen te genieten. Hou je van koken? Maak de lekkerste maaltijd klaar voor je nieuwe liefde. Of duik samen de keuken in. Niks leuker dan samen koken en een beetje vies worden. 😉

Klein is fijn

Als u uw eigen prive jet huurt, komt hier natuurlijk ook veel luxe bij kijken. Er is een VIP-catering aan boord die u verwent met het beste eten en u krijgt uiteraard een glaasje bubbels als drankje. Ook de inkleding van de prive jet is een en al luxe. De zetels zijn comfortabel en de beenruimte is zeker genoeg om zelfs te dansen. Het feestje kan dus al beginnen op de jet! Gebruikt u de prive jet voor zakelijke doeleinden? Er is een internet- en telefoonverbinding beschikbaar zodat u rustig kunt verder werken. Voor ieder wat wils. 

No stress

Indruk maken en er zelf ook een voordeel uit halen? Kies voor een dagje naar de wellness of een massage. Plan een spontaan uitje naar een Thermen of sauna om samen volledig te ontspannen. Je verwent niet alleen je nieuwe liefde, maar jezelf ook. Hoe jij indruk wilt maken op je nieuwe liefde, ligt helemaal aan jezelf. Denk er wel om dat het bij jou en je nieuwe liefde past. Zo is de kans dat je nieuwe liefde een blijvertje is alleen maar groter!

ontspannen